Curling

Hoofdsponsor 2014.2015

Hoofdsponsor 2014.2015

Curling Competitie voor Ondernemers

Ook in de avonduren wordt de IJsbaan benut: onder andere voor de Curling Competitie voor Ondernemers. De strijd om de inmiddels beroemde en beruchte Curling Cup leidt tot de finale in het laatste weekend van de baan.De finale zoals elk jaar één om niet te missen: Spanning om de titel, snert, ijspret en live muziek.

2014-2015
Planning Curling 08.12.2014

2013-2014
Na een overweldigende strijd tussen Feestcafé Fellows & Van Dam ICT, ging Van Dam ICT er wederom met de buit vandoor. De grote winnaars van de befaamde beker.De verliezersronde werd gewonnen door No Tomatoes.

SPELREGELS _Curling Competitie IJsbaan Apeldoorn_

De competitie
Zo’n drie avonden per week wordt er door ondernemend Apeldoorn gestreden om de winst. De strijd van de voorrondes bepalend voor de starttijd op de finaledag. Niet alleen een voorrondesteen maar ook uitslapen dus stimulans om een voorronde-avond goed af te sluiten.

De finale
Meer en meer zijn partijen aan elkaar gewaagd, wat tot spannende rondes en minimale verschillen leidt. Maar uiteindelijk kunnen er maar 2 de winnaar zijn binnen onze competitie. Finale welke volgens traditie gespeeld worden op de laatste zaterdag en zondag van het evenement. Deelname op zaterdag verzekert een latere instroom op zondag.

Deelname
Deelname aan de competitie is enkel mogelijk icm met een sponsorpakket. We starten de eerste week van december! Inschrijving kan door middel van het inschrijfformulier.

Voor sponsormogelijkheden en/of exclusieve avonden in combinatie met Curling op de IJsbaan kunt u contact opnemen met
Larissa C.I. van der Vlist
(055) 5221822/ 06-141 600 37 of een mail sturen naar info@ijsbaanapeldoorn.nl.