Vrij Schaatsen

Hoofdsponsor 2014.2015

Hoofdsponsor 2014.2015

Vrij schaatsen
Jaarlijks wordt er volop gebruik gemaakt van de baan. Veel schaatsplezier voor de jeugd: een cadeautje! Met eigen schaatsen zo de baan op zonder kosten.
Schaatsen niet bij de hand? Voor 5 euro per dag kunnen er schaatsen gehuurd worden op de ijsbaan.

De beoogde planning is dat er vanaf vrijdag 28 november tot en met zaterdag 3 januari zo goed als dagelijks van 15 tot 18 uur gebruik kan worden gemaakt van de baan. In weekenden en vakanties van 10 tot 18 uur. In de ochtenden is de baan gereserveerd voor basis- en middelbare scholen.

Zorg dat je op de hoogte bent van de actuele schaatstijden Programma 2014.2015

Voor de bezoekers die een paar schaatsen niet bij de hand hebben is er de mogelijkheid tot schaatshuur. De IJsbaan voorzien van een bar, voor bijvoorbeeld een lekkere warme chocolademelk. De catering ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Hotel et le Cafe de Paris.

Door actieve benadering van scholen in de regio Apeldoorn hebben gedurende het seizoen 2012-2013 zo’n 1300 kinderen klassikaal geschaatst in de ochtend.
Dit jaar ook een focus voor middelbare scholen in de vorm van IJshockey.

Met een kop warme chocolademelk en een speculaaspop aangeboden door onze sponsoren. Voor mogelijkheden voor klassikaal gebruik van de ijsbaan voor scholen, neem contact op met via mail info@ijsbaanapeldoorn.nl